Кадър бТВ, архивВлиятелен човек от Има такъв народ каза как приема

...
Кадър бТВ, архивВлиятелен човек от Има такъв народ каза как приема
Коментари Харесай

Каримански: Има такъв народ не се е срутила

Кадър бТВ, списък

Влиятелен човек от  " ИТН " сподели по какъв начин приема изследванията, съгласно които рейтингът на партията пада.

Няма сриване на партия „ ИТН ”. Това съобщи в студиото на Нова тв топ финансовият специалист на Има Такъв Народ Любомир Каримански. Така той разяснява последното изследване на „ Галъп ” съгласно което ГЕРБ са първи на вота, следват партията на Кирил Петков и Българска социалистическа партия, а Има Такъв Народ са четвърти.„ Това е моментна фотография, както споделиха самите социолози от „ Галъп ”. Какво тъкмо ни дава това проучване сега? Много е предизборно. Едно такова проучване може да води към внушения, а не към действителност ”, съобщи Каримански. И изясни, че в случай че социолозите питат хората не за коя партия ще гласоподават, а коя политика и стратегия поддържат, резултатите от изследванията ще са други.

„ Анализираме резултатите, даваме си сметка къде са грешките. Ние сме млада партия, нямаме опита, който имат другите обиграни партии ”, сподели още той. 

„ ИТН ” са подготвени да работят с „ Продължаваме промяната ” на Кирил Петков и Асен Василев, сподели още Любомир Каримански. Той акцентира, че Има Такъв Народ са отворени към всички партии, които желаят смяна. Но преди да има срещи с „ Продължаваме промяната ” специалистите в Има Такъв Народ желаят да видят програмата им.

Любомир Каримански предвижда, че този път с разговор в националното заседание е допустимо да бъде формирано държавно управление. „ Може би ще се разберем в 47-ото Народно заседание ”, съобщи Каримански.

В ИТВ към този момент се приказват за възможни имена, за „ това, което може да бъде необятен компромис, с цел да има държавно управление ”. „ Профилите са ясни – хора, които умеят да водят договаряния. Не е наложително да са приключили Харвард, само че да имат положително обучение. Ще ви изненадат с намирането на решения ”, сподели Каримански. Той самият съобщи, че се вижда по-скоро в регулаторни органи. Но, защото е писал три стратегии – в региона на финансите, на стопанската система и на дигитализацията, в случай че види припокриване на възгледите, „ за какво не и в държавното управление ”.

standartnews.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР